Wednesday, 19 December 2012

:: First Post :: <-- simple jua..




Sebenarnya,, gambar ni aku dapat masa tengo majalah3.. aku download dari youtube cerita ni.. sebab ada cerita pasal Baddrol.. wei,, ingat men'download' masa cuti benda mudah, ka?? Susah o0o,, line buzy.. ( teda urang tanya pun )


Okeee… so,, first post ni.. mesti korang blank kan,, kenapa tiba2 ada gambar baddrol? Kejap lagi aku cerita..  sebenarnya,, aku pernah ada blog sebelum ni, tapi aku tutup.. entah la apa yang aku fikir masa tu.. mau tau apa yang buat aku terpanggil mau buat blog ni?? Ehehehheee…

Kisahnya bermula..

Aku ni,, sangat minat Baddrol Bakhtiar.. alaaa.. pemain bola tu.. pernah jadi kapten harimau muda, sukan sea 2011.. aku memang minat sangat dekat badd ni.. selalu lah juga jadi stalker,, semata-mata mau stalking bad.. tapi,, aku ni boleh lah juga dikatakan stalker yang berjaya.. sebab apa? Aku dapat twitter badd.. (tu jak pun) dari twitter badd lah aku dapat tahu pasal badd..

Satu hari,, aku terjumpa blog.. dan sebenarnya,, blogs.. banyak post  tentang Badd.. barulah aku tau,, banyak rupanya insan di dunia ni yang minat baddrol.. (ko ingat,, ko jak ka sorang yang hidup di dunia ni??) jadi,, aku pun rasa terpanggil mau mewujudkan kembali blog aku yang sudah setahun aku tinggalkan.. ya lah,, aku pun mau juga post pasal badd.. aku pun minat badd juga.. tapi,, terima kasihlah kepada blogers tu.. dorang sudah sedarkan aku… 

Sekian,, cerita aku pasal pembukaan blog terbaru aku…




Sebenarnya,, mau cerita pasal baddrol,, tapi,, lain masa lah..


No comments:

Post a Comment

okey, aku tahu yang inda ramai orang akan komen di sini.. by the way, thanks.. tapi, tolong pastikan, no harsh word yaa..