Monday, 30 December 2013

saja jak nih..

kamu rasa kenapa aku simpan lagu ni untuk blog aku??

aku hari tu ada tanya kawan aku, lagu apa yang patut aku dengar.. then, dia pun bagi tahu lagu ni ; cinta antara kita dan bunga hati.. 

directly, aku pegi buka lagu tu di youtube.. bukannya first time aku dengar lagu -cinta antara kita ni.. lama udah aku penah dengar.. tapi, buat pertama kalinya, aku berminat sama lagu ni.. aku dengar bait kata lagu ni, aku rasa macam aku ada dalam lagu ni.. in lah lagu ni dengan aku.. sebab benda ni pernah jadi sama aku juga.. lama inda kontek, tapi kontek balik.. ahhh, sudah laa, tetap tiada kaitan .. bah, sudah lah.. makasi sebab masih sanggup baca post yg tiada gunanya ni sama kehidupan ..

ya Allah, jadikanlah hari yang paling baik dalam hidupku adalah hari kematianku.. amin..

kamu boleh abaikan cerita aku tadi.. macam talur ni aku rasa.. adios..



notahati-siiparasit

4 comments:

  1. sudaa berapa lama , diriku ini , tak bertemu mu . tihah :)

    ReplyDelete
  2. ahahahaa.. masuk jua aa sama kau ni lagu.. ahaha.. miss u nako.. deh, jiwang kn??

    ReplyDelete
  3. eh . enda laa masuk jiwang dalam jiwa ku ne . kiukiu . jiwang enda jiwang , biarkan saja . mishuetoo *wink wink . ahaha . tetiba excited plang aku mw jumpa kw ne .

    ReplyDelete

okey, aku tahu yang inda ramai orang akan komen di sini.. by the way, thanks.. tapi, tolong pastikan, no harsh word yaa..