Tuesday, 29 December 2015

30/12/15 ; 0340

assalamualikum dan hai :)

hehe. apa kabar semua? hmmm. sebenarnya aku ada banyak kerja yang tertunggak dan kerja yang masih lagi melangui mengunggu dengan penuh setia. hahahaha. tapi aku memilih untuk layan blog pada waktu sepertiga malam ni.
astaghfirullah, kau patut buat qiam la teah.

ok, by the  way, over the way, and other way, hahahhahahahaha, saya sangat bosan. dari penyampaian saya pun sudah boleh teka kan yang jiwa ni nda teratur. maaf lah, tunggang langgang sikit jiwa aku kali ni.

entah lah. aku just teringin mau menulis malam ni. aku pln mau buat ni, doodle art, calligraphy segala, tapi pensil dan pemadam aku hilang.

BOLEH PULAK HILANG?!!!!!

ok, aku serius. aku memang sudah cari merata tempat dalam bilik tu. tapi inda jua kejumpahan. ngalih udah ku mengunjar. aku ani, jelama anu pisin pemalas dikit. merati kah kamu aku bekurapak Brunai ni? harap tah biskita merati aaaa. bukan apa, ngalih bah. kadang, terasa jua ku kan bekunyanyang dalam ani pakai bahasa berunai. antam saja tah ia bah kan?

bah. jadi, kerja ku ani, ceritanya, andang betimbun, tapi malas aku atu aaaah, lagi libung timbunnya. hahahahahaha. inda mau kalah jua banar ni ahhh. hantap jua ehhh!

jadi, ni ja lah kali ni. mau insert gambar pum malas ui. hahahaha

ok, moga hari anda sentiasa ceria. kalau kurang ceria, buka lah blog ni, kompom hidup kamu semua jadi makin suram. hahahahah. sebab aku tiada banyak verita sangat sekarang. ada tu, ada ja. tapi macam penat mau taip di sini. hahahaha.

ok  mata aku sudah start mengantuk. baguuuus. hahahaha.

ok adios fella!

xoxo_419


No comments:

Post a Comment

okey, aku tahu yang inda ramai orang akan komen di sini.. by the way, thanks.. tapi, tolong pastikan, no harsh word yaa..