Wednesday, 2 December 2015

stepping to December

ok. assalamualikum dan hai.

actually, aku memang agak busy jugaklah sekarang. dengan minggu first yang padat dengan assignment, yang rupa assignment tu macam final project. hahaha. aku pun inda tau la apa yang jadi dengan final project nanti. hahahaa. mesti lagi huru-hara. padahal baru masuk minggu ketiga sekarang ni.

ok, apa kabar sekalian?

saya bosan sebenarnya. in add, saya amatlah stress. hohohohohooo.

oh okey, back kepada tajuk.

HELLO DECEMBER!

dengan ini, tirai 2015 akan diturunkan dan tirai 2016 akan dinaikkan. yang mana, 2016, batch96 akan mengakhiri zaman teen. teen sudah jadi ty. hahahaha

kepada 96 liners, gunakanlah masa last teen ni sebaik baiknya.

hmmmmm, malas mau letak gambar. kalau aku bosan dengan post kali ni, aku buang la ni. hahaha. saja ja tulis. sebab blog ni nampak kosong. lama aku inda mengarut dalam ni. kind of rindu la jugak. tapi malas jugak mau bebel panjang-panjang.

rasanya dah panjang la ni.

ok, love you, miss you
xoxo_419

mengarut ja kau teah. hahahahaha.

selamat tinggal, wassalam, adios. till meet again.

in syaa allah, masuk januari 2016, aku mau post something. tu pun kalau rajin :)

No comments:

Post a Comment

okey, aku tahu yang inda ramai orang akan komen di sini.. by the way, thanks.. tapi, tolong pastikan, no harsh word yaa..