Sunday, 17 January 2016

Hidup Suzy!

Assalamualikum dan hai!

Baiklah, alkisah ini dinaratorkan oleh 3 insan terpilih. Aida, Amirah dan Fatihah. Selalunya, kalau melibatkan dialog dan watak, saya suka guna warna utk membezakan watak.
Tapi, saya post guna handphone sekarang ni. Hmmm. Maybe kalau ada masa, aku edit la. Guna kaler. Edit gambar and so on. Bhaahahahaha

Amirah : ni nama dia boby pin kan?
Fatihah : bukanlah. Suzy pin.
Amirah : kenapa pula suzy pin?
Fatihah : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Amirah : tapi serius, kenapa boby pin?
Aida : memang nama dia boby pin, sebab boby hair tu
Amirah : kenapa boby pin? Kenapa tak suzy pin?
Aida : sebab untuk buat rambut boby tu?
Amirah : kenapa rambut tu nama boby? Kenapa tak suzy?
Aida : kenapa suzy?
Amirah : sebab suzy lagi sesuai kut!
Fatihah : yaaaahhhhhhh! Hidup suzy!!

So that is how kami membahaskan tentang pin tersebut. For thoose yang mahu tahu siapa boby pin, di bawah ni ada gambar. Can see right? Hahahaha

For readers, maybe cerita ni tiadalah menarik sangat. But for me, it really was, and really is. Sebab keadaan masa tu, how we try to stand our fact, how we try to raise up Suzy's name. And for Suzy(s) out there, I just picked your name for a pin, do support us.
Maybe people wonder, why it must be Suzy? Sudah nama tu lalu dpean otak aku, then guna lah. Hahahaa. Maybe Suzy ni nama senang dalam otak aku. Nama simple. So, kaut ja lah. Hahahaha

Thanks for reading ;)
Adios amigos !!

No comments:

Post a Comment

okey, aku tahu yang inda ramai orang akan komen di sini.. by the way, thanks.. tapi, tolong pastikan, no harsh word yaa..