Thursday, 11 May 2017

Tadaaa

assalamualaikum dan hai semua. rindu aku nda?
lama aku nda uodate apa-apa dalam ni. mahu setahun uga ni. bekurun betul, teruk lah. hahaha

ok. apa kabar semua? aku harap kamu semua bahagia, sihat.

aku lama nda menulis. aku pun tiada idea sangat pun mau cerita apa. but by the way, aku tengah praktikal sekarang. praktikal aku yang kedua. kali ni aku buat dekat Sabah, bumi di bawah bayu aku yang tercinta. MUAH! aku buat dekat klinik

aku ni tiada cerita pun mau udate. sebab hidup aku memang macam tu ja, berjalan seperti biasa. masih single, masih bosan, masih sampah. HAHAHAHAHAH.

aku update ni pun saja mau bagi hidup blog ni. kesian aku tengok. nanti bebila free, aku cerita la pasal DKHP. tapi selalunya aku ni kerja kutuk ja.

ada yang mau kirim salam dekat sabah? pm tepi. 'vallet salam' HAHAHAHAHA GURAU BAHHH

bye. jumpa lagi. miss you.

No comments:

Post a Comment

okey, aku tahu yang inda ramai orang akan komen di sini.. by the way, thanks.. tapi, tolong pastikan, no harsh word yaa..